7 juni, 2014

Marit Paulsen besöker gården

Marit Paulsen, vice ordförande för utskottet för jordbruk och landsbyggdens utveckling, besökte gården den 8 maj. Marit, som är aktiv inom Folkpartiet, är politiskt engagerad i […]
8 juni, 2014

Tips från Bonden; Kött på bästa sätt

Det pratas ofta och mycket om bra kött och kött med hög kvalité, och om hur det påverkar smaken på köttet. Vad man inte lika ofta […]
14 juni, 2014

Vår duktiga ICA handlare!

Väddös duktiga Ica handlare Mats var på besök på gården den här veckan. Han ska i sommar besöka sina lokala leverantörer runt om på orten. Vi […]
3 augusti, 2014

Fläskkött som festmat

VI på Norrgården tycker att fläskkött som festmat är underskattat! Nedan hittar ni en utsökt bröllopsmeny med gårdens egenproduducerade kött som huvudingredients!        
17 december, 2014

Julskinka från Roslagskött

Ugnsbakad, rimmad skinka med god griljering Ugnsbakning av skinkan Skinka från Roslagskött är rimmad och färdig att ugnsbaka, den behöver bara spolas i kallt vatten. Ugnsbaka […]
21 februari, 2019
Grilla revbensspjäll

Grilltips! Honungssöta revbensspjäll.

GRILLTIPS! Honungssöta revbensspjäll. Grilloljas 4 msk kallpressad olivolja 2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 2 msk soja 2 msk citronsaft 3 msk svensk flytande honung el […]
21 februari, 2019
Gryta

Lättlagad Kalasgryta för fest.

400 g färsk skinka 2 msk margarin eller smör 1 liten gul lök ca 6 st stora champinjoner el. 1 burk champ. i vatten 3 dl […]
21 februari, 2019
Kotlettpanna

ÅSA`s KOTLETTPANNA

4 port. ( en allt-ett-måltid )4 stora fläskkotletter ca 500 g1-2 msk margarin1-2 gula lökar1-1 ½ tsk salt1 krm peppar1 köttbuljongstärning2 dl långkornigt ris4-5 dl varmt […]
21 februari, 2019
Laga mat

Fläskfilé i lyxig martinisås!

Ingredienser 600 g fläskfilé 2 burkar cream fraiche 1 dl vispgrädde 1 dl Martini blanco 2 grönsaksbuljongtärningar Lite soya (mest för färgens skull) Ev. arrowrot (jag […]