
Champinjongratinerad fläskfilé/ svampstuvning
4 portioner Tillagningstid 20-30 minuter ca 500 g fläskfik 1-2 msk margarin eller smör 1/2~1 tsk salt 1 kryddmått vitpeppar (grädde) Till: sky eller svampsås,

Porchetta på Mandelmanns vis
Porchetta är en fläsksida som rullats ihop med färska kryddor och tillagats på låg värme under lång tid i ugnen. Ett riktigt gott inslag på

Fläskfilé i lyxig martinisås!
Ingredienser 600 g fläskfilé 2 burkar cream fraiche 1 dl vispgrädde 1 dl Martini blanco 2 grönsaksbuljongtärningar Lite soya (mest för färgens skull) Ev. arrowrot

ÅSA`s KOTLETTPANNA
4 port. ( en allt-ett-måltid )4 stora fläskkotletter ca 500 g1-2 msk margarin1-2 gula lökar1-1 ½ tsk salt1 krm peppar1 köttbuljongstärning2 dl långkornigt ris4-5 dl

Lättlagad Kalasgryta för fest.
400 g färsk skinka 2 msk margarin eller smör 1 liten gul lök ca 6 st stora champinjoner el. 1 burk champ. i vatten 3

Grilltips! Honungssöta revbensspjäll.
GRILLTIPS! Honungssöta revbensspjäll. Grilloljas 4 msk kallpressad olivolja 2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 2 msk soja 2 msk citronsaft 3 msk svensk flytande honung

Julskinka från Roslagskött
Ugnsbakad, rimmad skinka med god griljering Ugnsbakning av skinkan Skinka från Roslagskött är rimmad och färdig att ugnsbaka, den behöver bara spolas i kallt vatten.